5 dôvodov, prečo vyraziť na dovolenku s cestovnou agentúrou

1.) Rýchlosť a pohodlie 

Neviete, kam v lete vyraziť? Nezúfajte! Stačí pár kliknutí a vaša dovolenka snov je na dosah. Vďaka online katalógom cestovnej agentúry môžete behom chvíle preskúmať ponuku zájazdov z celého sveta a vybrať si tú najlepšiu destináciu priamo z pohodlia svojho domova. „V online katalógu si stačí pomocou filtrov utriediť priority, ktoré vám s hľadaním ideálnej letnej destinácie pomôžu. Na stránkach sú navyše dostupné všetky informácie k daným lokalitám, vrátane recenzií klientov s viac ako pol milióna hotelov z celého sveta,“ hovorí tlačová hovorkyňa najväčšej cestovnej agentúry Invia Jiřina Ekrt Jirušková. Tak prečo strácať čas hľadaním, keď môžete mať svoju dovolenku zaistenú počas krátkej kávovej prestávky? 

2.) Exkluzívne ponuky 

Chcete zažiť dobrodružstvo alebo sa ponoriť do luxusu? Cestovná agentúra ponúka širokú škálu zájazdov pre každého. Vďaka atraktívnym ponukám môžete navyše ušetriť a zároveň si užiť exkluzívne zážitky, ktoré by ste inde nenašli: „V katalógu môžete ľahko porovnať zájazdy viac ako 250 cestovných kancelárií z Slovenska, Českej republiky, Poľska a nemecky hovoriacich krajín a vybrať si ten najvýhodnejší variant, ktorý bude zodpovedať vašim prianiam aj finančným možnostiam. Cena vysnívaného hotela môže byť u jednotlivých cestovných kancelárií výrazne odlišná, veľkú úlohu zohráva aj miesto odletu,“ hovorí k výhodám zájazdov s cestovnou agentúrou Jiřina Ekrt Jirušková. 

3.) Na mieru vašim potrebám 

Za odpočinkom alebo spoznávaním? Zabudnite na kompromisy. Tímy odborníkov vám pomôžu vybrať z ponuky ten najlepší zájazd, ktorý spĺňa vaše priania a potreby. S ochotou a profesionalitou odpovie na všetky vaše otázky a pomôžu vám vybrať z ponuky zájazdov ten, ktorý najlepšie zodpovedá vašim preferenciám. Navyše vám predstavia možnosti fakultatívnych výletov po okolí či zábavného programu pre deti, aby ste si každý deň vašej dovolenky mohli užiť naplno. Či už teda túžite po dobrodružstve, relaxácii alebo objavovaní nových kultúr, s cestovnou agentúrou budete mať svoju dovolenku presne podľa predstáv. 

4.) Osobný prístup 

S cestovnou agentúrou sa nemusíte báť nepríjemných prekvapení. Od výberu zájazdov po organizáciu aktivít a vyriešenie prípadných problémov poskytujú komplexný servis a podporu od začiatku do konca. „Našim cieľom je zabezpečiť, aby dovolenka prebehla čo najpríjemnejšie a bezstarostne. Zakladáme si na osobnom prístupe a snažíme sa maximálne porozumieť preferenciám klientov. Vďaka viac ako dvadsaťročnej skúsenosti a miliónom spokojných klientov dokážeme poradiť a spoločne nájsť ideálne riešenie,“ hovorí Jiřina Ekrt Jirušková. 

5.) S ľahkou hlavou 

Desí vás predstava, že budete musieť na vašej vysnívanej dovolenke riešiť nepríjemné situácie? Aj na to je pamätané. Či už sa rozhodnete zakúpiť zájazd online, po telefóne, alebo na niektorej z mnohých pobočiek, súčasťou ponuky je aj návrh komplexného poistenia, ktoré vás podrží pre prípad, že nepôjde všetko podľa plánu. Vyplatí sa nielen vtedy, keď vyrážate za adrenalínovými športmi, ale aj pri relaxačnom pobyte pri mori. „Súčasťou ponuky zájazdov s cestovnou agentúrou je okrem poistenia aj non stop linka 24/7 a kompletný servis v slovenčine. Pre klientov sa snažíme byť maximálne k dispozícii a prípadné problémy vždy riešiť za nich, aj preto sme zriadili službu Invia Care,“ hovorí k prípadným cestovným komplikáciám tlačová hovorkyňa a dodáva: „Na prvý pohľad dramatickej situácie sa vďaka komplexnému poisteniu, ktoré zahŕňa aj neštandardné situácie, a pomôcť zástupcov cestovnej agentúry čoskoro premení na úsmevné spomienky.“ 

Publikované: 27.05.2024