Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

Exotický raj iba pre dospelých: Top 6 najlepšie hodnotených adults only hotelov

Zaskočila vás rýchla zmena počasia ? Namiesto radovánok v závejoch snívate o bielych plážach, exotických koktailoch, dobrodružných výpravách, potápaní sa medzi pestrofarebnými rybkami a sladkom ničnerobení? Inšpirujte sa našou ponukou elegantných hotelových rezortov len pre dospelých – stelesnenie luxusu, elegancie a nezabudnuteľných zážitkov.

1. BANGSAK VILLAGE****, Thajsko, Khao Lak

BANGSAK VILLAGE****, Thajsko, Khao Lak

BANGSAK VILLAGE****, Thajsko, Khao Lak

Tyrkysovo sfarbené Andamanské more plné života, všadeprítomná bujná vegetácia, dlhé piesočnaté pláže, divoká príroda v národných parkoch, autentická thajská kuchyňa, vodopády, horúce pramene, ale aj golfové ihriská či prechádzky na slonoch. Aj keď patrí oblasť Khao Lak k turisticky menej exponovaným, nudiť sa tu rozhodne nebudete. V elegantnom prostredí hotelového rezortu Bangsak Village spoznáte na vlastnej koži povestnú thajskú pohostinnosť.

Štýlovo zariadené izby s priestornými posteľami, modernou kúpeľňou s vaňou, sprchou aj luxusnými kozmetickými produktmi, WiFi zadarmo aj príjemnou terasou či balkónom vám ponúknu príjemné útočisko po dni plnom zážitkov a skvelého jedla. To má na starosti tím dokonale zohraných kuchárov, ktorí pripravujú pokrmy tradičnej thajskej i medzinárodnej kuchyne. Je len na vás, či dáte prednosť polpenzii, plnej penzii alebo si doprajete gurmánsku jazdu v štýle all inclusive. Váš dočasný domov vás prekvapí aj bohatou ponukou aktivít: okrem požičovne bicyklov, širokej ponuky procedúr wellness centra aj priestrannej záhrady s bazénom aj vírivkou môžete využiť posilňovňu, zahrať si plážový volejbal, vyskúšať niektorý z vodných športov alebo si objednať niektorý z mnohých fakultatívnych výletov okolie.

Zájazdy do Thajska

2. MERAKI RESORT****+, Egypt, Hurghada

MERAKI RESORT****+, Egypt, Hurghada

MERAKI RESORT****+, Egypt, Hurghada

Pokiaľ si predstavujete svoju dovolenku ako jednu veľkú, nekonečnú párty, potom vás koncept rezortu Meraki bezpochyby nadchne. Len 10 kilometrov od centra egyptskej Hurghady sa ocitnete vo svete plnom hudby, tanca, luxusu aj nekonečných plážových radovánok. Priestranné izby, zariadené v útulnom boho štýle, vás rozmazná príjemne relaxačnou atmosférou aj výhľadom do starostlivo udržiavanej záhrady alebo na more.

Než vyrazíte na letisko, nezabudnite do kufra pribaliť to najlepšie z vášho letného šatníka – môžete si byť istí, že žiadna časť vášho outfitu nebude zaháľať. Môžete sa tešiť na bazénovú párty, diskotéku na pláži, pestrofarebnú Tropical party, White party, uvoľnenú Boho party a mnoho ďalších. O miešané drinky, tanec a more zábavy nebude núdza. Novú energiu po pretancovanej noci načerpáte v hotelovom wellness centre, na masáži, v saune, pri hotelovom bazéne, v niektorej zo štýlových reštaurácií či barov alebo na pláži. Na svoje si v hoteli prídu aj športovo založení návštevníci, ktorým je k dispozícii ihrisko na plážový volejbal, futbal, stolný tenis, fitness centrum aj široká ponuka vodných športov. Ak zatúžite po chvíľke pokoja, potom sa môžete presunúť do relaxačnej časti rezortu, kde vám bude k dispozícii bazén bez animačných programov aj niektorá z menších piesočnatých pláží.

Zájazdy do Egypta

3. RIU PALACE CABO VERDE*****, Kapverdské ostrovy, Sal

RIU PALACE CABO VERDE*****, Kapverdské ostrov

RIU PALACE CABO VERDE*****, Kapverdské ostrov

Túžite po päťhviezdičkovej all inclusive dovolenke plnej slnka a relaxácie? Ostrov Sal vás privíta príjemnými letnými teplotami a služby hotela Riu Palace Cabo Verde len podčiarknu skvelý dojem z celého pobytu. Už po príchode na recepcii na vás dýchne vrelá atmosféra, ktorá vás bude sprevádzať počas celej dovolenky. Areál hotela je navrhnutý tak, aby uspokojil aj tých najnáročnejších návštevníkov. Ubytovať sa môžete v dizajnovo zariadených štandardných izbách, v ktorých nechýba set na prípravu kávy a čaju, minibar zadarmo ani balkón či terasa s posedením, prípadne si môžete vybrať priestrannejšie izby typu Grand. Maximálnu mieru súkromia ponúka veľkoryso riešené suity s oddelenou obývacou časťou.

Dokonalý gurmánsky zážitok vás čaká v niektorej zo štyroch reštaurácií, kde si pochutnáte na čerstvých rybách, plodoch mora, tradičnej ostrovnej kuchyni i nápaditých variáciách európskej či ázijskej gastronómie. V rámci programu all inclusive si môžete dopriať vybrané lahôdky aj nápoje počas celého dňa. Odpočinok na starostlivo udržiavanej, širokej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do Atlantického oceánu vám spestrí služby plážového baru, prvotriedny plážový servis aj pestrá ponuka vodných športov. Ostrov Sal však ponúka oveľa viac, než len kúpanie a špičkové služby luxusných hotelových rezortov. Počas dovolenky tu môžete preskúmať rôznorodú prírodu s majestátnymi vulkánmi, divokou sopečnou krajinou, palmovými hájmi i očarujúcimi dedinkami s trhmi, voňajúcimi korením aj špecialitami z grilu.

Zájazdy na Kapverdy

4. SBH CRYSTAL BEACH****, Kanárske ostrovy, Fuerteventura

SBH CRYSTAL BEACH****, Kanárske ostrovy, Fuer

SBH CRYSTAL BEACH****, Kanárske ostrovy, Fuer

Príjemne intímna atmosféra, špičkové služby, prvotriedna kuchyňa i atraktívna poloha, priamo pri dlhej piesočnatej pláži. A ako bonus decentné animačné programy, večerné predstavenia a za poplatok aj služby luxusného wellness centra či neďalekého golfového ihriska. Obľúbený adults only rezort SBH Crystal Beach vám ponúkne ideálne zázemie pre objavovanie krás druhého najväčšieho z Kanárskych ostrovov. Fuerteventura vás očarí najkrajšími plážami v oblasti Atlantiku, sympaticky letnými teplotami aj počas zimných mesiacov, farebným podmorským životom, krajinou pretkanou skaliskami a púštnymi dunami i dokonale fotogenickými veternými mlynmi.

Zájazdy na Kanáre

5. LUXURY BAHIA*****, Dominikánska republika, Samaná

LUXURY BAHIA*****, Dominikánska republika, Sa

LUXURY BAHIA*****, Dominikánska republika, Sa

Novopostavený, špičkový hotelový rezort Luxury Bahia vás uhranie nielen blankytom tunajších morských vôd, ale aj všadeprítomným luxusom i holistickým prístupom personálu. Svojim hosťom ponúka všetok komfort, vrátane širokej ponuky masáží, meditácií v meditačnom chráme či fitness programov. Na súkromnom ostrove Cayo Levantado, kde sa nakrúcala preslávená reklama na rum Bacardi, zažijete pocit dokonalej intimity. Okázalý luxus pocítite aj v priestorných izbách, navrhnutých v spolupráci s vyhlásenými dizajnérmi.

Samozrejmosťou sú manželské postele veľkosti King, 24hodinová izbová služba aj terasa s posedením. K dispozícii sú aj Junior Suity s obývacou časťou, výhľadom na more, bazénom alebo exkluzívnou Beach Front vily s bazénikom a výhľadom na more. Tak výnimočné miesto, akým je ostrov Cayo Levantado, vás možno prinúti zamyslieť sa nad svojou životosprávou. S jej úpravou vám ochotne poradí odborne vyškolený personál, ktorý vypracuje program šitý na mieru vášmu telu. Rozhýbať stuhnuté údy, napraviť diétne chyby, omladiť pleť a naštartovať metabolizmus zvládnete hravo vďaka výnimočnej starostlivosti hotelového kúpeľného centra.

Podobne prepracovaný, ako hotelové wellness, je aj systém stravovania. V rámci all inclusive sú hosťom k dispozícii hneď štyri luxusné reštaurácie a la carte, jedna bufetová a niekoľko barov. Hoteloví šéfkuchári denne pripravujú sofistikované menu z tých najvyberanejších ingrediencií, z ktorých niektoré pochádzajú priamo z hotelovej záhrady. Pobyt v jednom z najžiarivejších hotelov v Dominikánskej republike vám zaručene vženie novú energiu do žíl. Okrem dokonalej starostlivosti, skvelého jedla a rajskej pláže, môžete využiť pobyt na ostrove aj na pozorovanie veľrýb, šnorchlovanie, návštevu národného parku Los Haitises či malebného mesta Santa Bárbara de Samaná.

Zájazdy do Dominikánskej

6. RIU PALACE MAURICIUS****, Maurícius, Le Morne

RIU PALACE MAURICIUS****, Maurícius, Le Morne

RIU PALACE MAURICIUS****, Maurícius, Le Morne

Ostrov Maurícius je pre mnohých cestovateľov synonymom dokonalej prírody, priezračne čistých vôd Indického oceánu, prvotriedneho rumu a skvelého jedla. Ak sa rozhodnete pre ubytovanie v hoteli Riu Palace Maurícius, potom budete mať jedinečnú príležitosť spoznať zblízka to najlepšie, čo ostrov ponúka. Polostrov, ležiaci na najzápadnejšom cípe ostrova Maurícius, nesie meno ikonickej hory Le Morne Barbant (zaradené na zozname UNESCO). Práve silueta 556 metrov vysokej stolovej hory, panenská príroda, nekonečné piesočnaté pláže i dobrá turistická vybavenosť sú jedným z magnetov, ktoré do oblasti priťahujú turistov, hľadajúcich dokonalosť.

V rezorte Riu Palace Maurícius si navyše užijete komfortné ubytovanie v elegantne zariadených apartmánoch a suitách s výhľadom na more, alebo do starostlivo udržiavanej tropickej záhrady. Vaše chuťové bunky roztancujú nepreberné množstvo lahôdok servírovaných v šiestich reštauráciách a baroch, o zábavu sa postarajú skúsení animátori a na jednej z najkrajších pláží na ostrove vám bude k dispozícii beach bar s bohatou ponukou miešaných drinkov, ktorých chuť vyladí k dokonalu.

Zájazdy na Maurícius

Zájazdy na mieru pre tých najnáročnejších

Chcete zažiť skutočne luxusnú dovolenku? Potom sa zverte do rúk Invia Premium. Vypočujeme všetky vaše priania a naplánujeme pre vás dovolenku šitú na mieru. Skúsení odborníci zostavia vašu cestu presne podľa vašich predstáv. V rámci Invia Premium máte zaručený prednostný prístup a najlepší servis. Zverte sa do našich rúk a objavujte s nami tie najkrajšie kúty sveta, najluxusnejšie hotely a služby.

Invia Premium

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.