Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

8 najlepších hotelov v Egypte pre rodiny s deťmi

Snívate o stavaní hradov z piesku, bláznení v teplom mori a spoznávaní pamiatok a to všetko spolu s vašimi ratolesťami? Objavte dokonalý zážitok z rodinnej dovolenky v Egypte s naším starostlivo zostaveným zoznamom najlepších hotelov pre rodiny s deťmi. 

El Malikia Abu Dabbab Resort 5*, Marsa Alam

Hotel El Malikia Abu Dabbab Resort

Hotel El Malikia Abu Dabbab Resort

Veselý detský smiech vás privíta v rozľahlom hotelovom areáli El Malikia Abu Dabbab Resort, situovanom priamo pri krásnej piesočnatej pláži, vzdialenej 30 km od obľúbeného letoviska Marsa Alam. Oblasť Abu Dabbab Bay je okrem belostných pláží s pozvoľným vstupom do mora vyhľadávaná aj vďaka pestrému podmorskému životu. Pobyt na pláži si môžete spestriť aj prechádzkou na koni či ťave. 

More zábavy ponúka aj samotný rezort. V rozľahlom bazénovom komplexe nechýba detský bazén, aqua park pre všetky vekové kategórie, vírivka aj vnútorný vyhrievaný bazén. Zohraný animačný tím organizuje nevyhnutné mini disco, maľovanie na tvár, detský aqua aerobik aj súboje balónikmi naplnenými vodou. Sladkú bodku ponúka samoobslužný zmrzlinový stánok a detský bufet so širokým výberom medovo sladkých dezertov.

Pickalbatros Jungle Aqua Park 4* , Hurghada

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverl

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverl

V čarovnej oáze hotela Jungle Aqua Park ****, len 10 km od letiska v Hurghade leží rezort s najväčším aquaparkom široko ďaleko. Šestnásť bazénov s množstvom vzrušujúcich šmykľaviek, tobogánov, vyhrievaným detským bazénom aj niekoľkými snack barmi, kde si po nekonečných vodných hrátkach s radosťou doprajete niečo na zahryznutie. Keby vás omrzeli divoké vodné jazdy, tak môžete zmeniť prostredie a využiť služby hotelového minibusu, ktorý vás odvezie na 700 m vzdialenú širokú piesočnatú pláž.  Zatiaľ čo deti budú deti zaneprázdnené nadväzovaním nových priateľstiev v detskom klube, rodičia si môžu dopriať zaslúžené rozmaznávanie v luxusných kúpeľoch alebo si oddýchnuť pri pokojnom bazéne v štýle lagúny.

Zájazdy v Hurghade

Hotel Steigenberger Aqua Magic 5* , Hurghada

Hotel Steigenberger Aqua Magic

Hotel Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic je fantastický hotel, ktorý predstavuje bránu k nekonečnej zábave a vzrušeniu pre rodiny aj deti.  Vrhnite sa do krajiny zázrakov v hotelovom vodnom parku so špirálovámi šmýkačkami a lenivými riekami. Špeciálny detský klub ponúka bezpečný a kontrolovaný priestor pre deti, aby sa mohli hrať, spoznávať nových priateľov a zúčastňovať sa rôznych zaujímavých aktivít.

Pre rodičov, ktorí hľadajú relax a pôžitok, sa hotel môže pochváliť aj luxusným zariadením, vrátane kúpeľných služieb, kvalitných jedál a pokojných priestorov na leňošenie. Rodinná atmosféra sa rozširuje aj na priestranné a pohodlné ubytovanie, ktoré zaisťuje príjemný pobyt pre každého.

Hotel Jaz Aquamarine 5* , Hurghada

Hotel Jaz Aquamarine Resort

Hotel Jaz Aquamarine Resort

Hotel Jaz Aquamarine je luxusný a obľúbený rezort nachádzajúci sa v egyptskej Hurghade. Vďaka krásnej polohe na pláži môžu rodiny využiť piesočné pobrežie na dni plné zábavy pri stavaní hradov z piesku, plážových hrách a plávaní v krištáľovo čistých vodách Červeného mora. Hotel sa môže pochváliť širokou škálou moderného vybavenia a zariadení vrátane viacerých bazénov, toboganov, kúpeľov, fitnescentra a rôznych možností stravovania. 

Egypt - dovolenka v krajine pyramíd

Prečítajte si aj:

Egypt - dovolenka v krajine pyramíd

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort 4*, Sharm El Sheikh

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort

Hotel Pickalbatros Aqua Blu Resort

Rezort Pickalbatros Aqua Blu, ktorý sa nachádza pozdĺž nedotknutých brehov Červeného mora, je úchvatnou oázou pre rodiny s deťmi. Je známy pre svoje luxusné vybavenie a živé prostredie s vodnou tematikou.  Ponorte sa do trblietavých bazénov, z ktorých každý je navrhnutý tak, aby vás preniesol do sveta vodných zázrakov. Kĺzajte po vzrušujúcich tobogánoch, vnímajte objatie oceánu v lenivej rieke alebo sa jednoducho opaľujte na súkromnej piesočnatej pláži. Či už hľadáte adrenalínové vodné športy, úžasné šnorchlovanie alebo jednoducho pokojné útočisko, Hotel Aqua Blu Sharm El Sheikh je skveľou voľbou. 

Hotel Rixos Sea Gate, 5*, Sharm El Sheikh

Hotel Rixos Sea Gate

Hotel Rixos Sea Gate

Hotel Rixos Sea Gate je starostlivo navrhnutý tak aby splnil všetky očakávania aj tých najnáročnejších klientov. Luxusné rodinné suity sú starostlivo navrhnuté tak, aby zabezpečili maximálny komfort a súkromie pre rodiny s deťmi.

Hotelový aquapark sľubuje hodiny smiechu a špliechania, s vzrušujúcimi toboganmi a lenivou riekou vinúcou sa sviežimi záhradami. Deti si užijú zábavu v detskom klube Rixy, kde ich vyškolení profesionáli zapájajú do vzrušujúcich hier, vzdelávacích aktivít a dokonca aj na minidiskotéky. Staršie deti a tínedžerov zabavia a nabijú energiou akčné športové zariadenia hotela. Či už ide o plážový volejbal, tenis alebo vodné športy, o možnosti, ako zabaviť celú rodinu, nie je núdza.

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné cestovné poistenie

Hotel Albatros Aqua Park Hurghada, 4* , Hurghada

Hotel Albatros Aqua Park Hurghada

Hotel Albatros Aqua Park Hurghada

Hotel Albatros Aqua Park Resort je luxusný a obľúbený rezort nachádzajúci sa v krásnom pobrežnom meste Hurghada v Egypte. Hlavným vrcholom rezortu je nepochybne jeho rozsiahly aquapark. Park sa môže pochváliť množstvom vzrušujúcich tobogánov, lenivých riek, bazénov s vlnobitím a interaktívnych vodných atrakcií vhodných pre hostí všetkých vekových kategórií. Adrenalínové jazdy sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú dobrodružstvo, zatiaľ čo uvoľnenejšie oblasti sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú uvoľnený zážitok pod slnkom.

Športoví nadšenci si môžu užiť tenisové kurty, plážový volejbal a vodné športy, ako je šnorchlovanie a potápanie. Pre tých, ktorí hľadajú relax, rezort ponúka pokojné kúpeľné a wellness centrum, kde si hostia môžu dopriať omladzujúce procedúry a masáže.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.