Prejsť k obsahu | Prejsť k hlavnému menu

5 dôvodov, prečo je cestovná agentúra ideálnym parťákom vašej dovolenky 

Shutterstock

Plánovanie letnej dovolenky býva spravidla príjemnou kratochvíľou, ktorá sa však niekedy môže zvrtnúť na horor. Chcete si užiť zaslúžené dni voľna s čistou hlavou a bez stresu? Potom nechajte zodpovednosť na iných a užite si výhody, ktoré vám prináša dovolenka s cestovnou agentúrou. 

1. Rýchlosť a pohodlie

Shutterstock

Neviete, kam v lete vyraziť? Nezúfajte! Stačí pár kliknutí a počas chvíle môžete preskúmať ponuku zájazdov z celého sveta. Pomocou chytrých filtrov si utriedite priority, na základe ktorých potom bude výber ideálnej destinácie hračka. Mimochodom, webové stránky Invia sú plné informácií k daným lokalitám, vrátane autentických recenzií viac ako pol milióna hotelov od skutočných klientov. Dovolenku si tak môžete zariadiť napríklad počas krátkej prestávky na kávu. 

Dovolenka v exotike

2. Exkluzívne ponuky

Shutterstock

Bije vo vás srdce dobrodruha, alebo túžite byť obklopení luxusom? Cestovná agentúra ponúka širokú škálu zájazdov pre každého. Vďaka akčným ponukám môžete ušetriť a zároveň zažiť zážitky, ktoré by ste inde nenašli. Porovnajte si zájazdy viac ako 300 cestovných kancelárií zo Slovenska, Českej republiky, Poľska i nemecky hovoriacich krajín a vyberte tú, ktorá zodpovedá vašim prianiam aj finančným možnostiam. Cena vysnívaného hotela môže byť u jednotlivých cestovných kancelárií výrazne odlišná a veľkú úlohu zohráva aj miesto odletu. 

Albánsko pre plážových povaľačov i dobrodruhov: Objavte bájnu Atlantídu!

Prečítajte si aj:

Albánsko pre plážových povaľačov i dobrodruhov: Objavte bájnu Atlantídu!

3. Na mieru vašim potrebám

Shutterstock

Za odpočinkom alebo spoznávaním? Zabudnite na kompromisy. Tím odborníkov vám pomôže vybrať z ponuky ten najlepší zájazd. Ochotne odpovie na všetky vaše otázky a spoločne vyberiete takú dovolenku, ktorá najlepšie zodpovedá vašim preferenciám. Dozviete sa o možnostiach fakultatívnych výletov po okolí či zábavného programu pre deti tak, aby ste si každý deň zaslúženého voľna užili naplno. 

Objavujte s nami svet

4. Osobný prístup

Shutterstock

S cestovnou agentúrou Invia sa nemusíte báť nepríjemných prekvapení. Poskytne vám kompletný servis od výberu zájazdu, po organizácii aktivít a vyriešení prípadných problémov. Cieľom je, aby dovolenka prebehla čo najpríjemnejšie a bezstarostne. Najväčším benefitom je najširší výber zájazdov, telefonická, osobná či online objednávka, milióny spokojných zákazníkov a mnohoročné skúsenosti. 

5. S ľahkou hlavou

Shutterstock

Desí vás predstava, že budete musieť na dovolenke riešiť nepríjemné situácie? Aj to sa dá zvládnuť lusknutím prsta. Či už kupujete zájazd online, po telefóne, alebo na niektorej z mnohých pobočiek Invia, súčasťou ponuky je aj komplexné poistenie, ktoré vás podrží pre prípad, že nepôjde všetko podľa plánu. Vyplatí sa nielen vtedy, keď vyrážate za adrenalínovými športmi, ale aj pri relaxačnom pobyte pri mori. Okrem poistenia máte k dispozícii aj non stop linku v režime 24/7 a kompletný servis v slovenčine. 

Cestujte bez obáv: Ponúkame komplexné cestovné poistenie

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.

Páči sa vám tento článok?

Môžete ho ľahko zdieľať na sociálnych sieťach so svojimi priateľmi.